PERSONVERNERKLÆRING


Denne erklæringen forteller hvordan vi i tyark.no håndterer dine personopplysninger. All behandling av personopplysninger skjer ihht. personopplysningsloven.

1. Kontaktinformasjon til tyark.no

Tyark (Tysseland) arkitekter As som står bak tyark.no er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger.


Tyark | Tysseland Arkitektur AS

Strandgaten 19, 5013 Bergen
E-post:thomas@tyark.no

Org.nr:: 921 190 239

2. Formålet med behandlingen av personopplysningene?

For å få statistikk og opplysninger om brukeradferd for å forbedre hjemmesiden og brukeropplevelsen.

Vi behandler bare personopplysningene fra deg i den grad det foreligger rettslig grunnlag for behandlingen, og behandlingen er nødvendig for å oppfylle det eller de formål som opplysningene er samlet inn for.

3. Hva slags informasjon samler vi inn?

Personopplysningene vi samler inn og behandler kan være (men er ikke begrenset til) tekniske opplysninger, eks. hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem.

Det er et selskap som bidrar med å behandle personopplysningene. Etter personopplysningsloven er slike selskap databehandlere og behandler opplysningene i henhold til databehandleravtaleren vi har med de. Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles: Wix – for drift av nettsider og underliggende datasystemer. 

4. Informasjonskapsler (cookies)

Cookies er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at det blir lagt cookies i nettleseren din, ettersom de fleste nettleserne automatisk aksepterer cookies. Cookiene vi bruker nødvendige for å sikre at siden fungerer som den skal, og av sikkerhetsmessige årsaker. Hvis du ikke vil akseptere bruken av cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren. Merk at det kan bety at nettsiden og tjenestene våre ikke fungerer optimalt. På nettvett.no ser du hvordan du gjør det.

5. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med innsamling.en. Dette er i forhold til nettsideleverandørens retningslinjer, Wix. 

6. Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten som jobber i Tyark As  og med eventuelle tredjeparter i den grad det er nødvendig for å oppfylle formålene nevnt over. Vi kan for eksempel bruke en leverandør til å utføre tjenester for oss eller på våre vegne.

 

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Ellers kan vi oppgi opplysningene dine når det er pålagt ved lov eller når det er nødvendig for å beskytte rettighetene eller sikkerheten til selskapet, kundene eller allmennheten. Vi kan for eksempel gi opplysningene dine til myndighetene av sikkerhetshensyn. Opplysningene lagres i Norge og i land Europakommisjonen har anerkjent har tilstrekkelig nivå for vern av personopplysninger. 

7. Andre formål

Dersom vi ønsker å bruke personopplysningene dine til andre formål enn de er samlet inn for, ber vi deg om samtykke. 

8. Dine rettigheter til innsyn, sletting og eventuelt flytting

Du har rett til å få informasjon om hva for opplysningar vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din, men vi har ingen opplysninger som kan spores tilbake til sensitiv persondata bortsett fra tekniske opplysninger. Ønsker du innsyn, eller vil at noe skal slettes eller rettes, tar du kontakt på e-postadressen vår: thomas@tyark.no

 

Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen vår av personopplysningene dine. 

  • Facebook
  • Instagram

TYARK | Tysseland Arkitektur AS